Videobellen

Videobellen combineert de snelheid, efficiëntie en het gemak van een telefonische tolkdienst met de voordelen van een persoonlijke tolkdienst.

Reserveer een videotolk. Bel nu! 078 483 493
Wat kost het?Hoe werkt het?

Videobellen

Videobellen combineert de snelheid, efficiëntie en het gemak van een telefonische tolkdienst met de voordelen van een persoonlijke tolkdienst.

De taalbarrière wordt weggenomen en de tolk op afstand ziet ook de non-verbale communicatie. De betekenis van non-verbale communicatie kan de tolk uitleggen vanuit zijn eigen cultuur en vertalen naar de cultuur van de gespreksvoerder. Denk hierbij aan gebaren waarvan de betekenis per cultuur verschilt. Het interpreteren van non-verbale communicatie helpt bij het begrijpen van cultuurverschillen en geeft positieve energie aan de beleving van het gesprek en het begrip van alle partijen.

Online aanvragen

Op elk moment van de dag. Waar u ook bent.

Tolken online aanvragen? Zo doet u dat!

Videodienst

Wanneer u bij ons een videodienst aanvraagt maken wij een videoafspraak aan in Cisco Webex. Nadat de dienst in ons systeem is verwerkt, ontvangt u een link waarmee u op het tijdstip van de dienst kan deelnemen. Kunt u alleen gebruik maken van uw eigen videoplatform? Geef dit dan aan bij de medewerker aan de telefoon. Wij denken met u mee voor de beste oplossing.

Bent u benieuwd wat videobellen met een tolk kost? Vraag hier een persoonlijke offerte aan!

Waarom Global Talk? 

24 uur per dag, 7 dagen per week

Meer dan 45 jaar ervaring in tolkdiensten

Tolkentelefoon: binnen 1 minuut een tolk aan de lijn

Professionele en gespecialiseerde tolken

Beëdigde tolken en vertalers (Rbtv)

Onze tolken werken volgens gedragscode

Ook inzetbaar bij cultuurvraagstukken

Bekijk hoe een tolk aanvragen precies werkt!

Hoe werkt het?

Wij werken voor