Videodiensten snel en overzichtelijk

Bel de tolkentelefoon
078 483 493

Door het coronavirus heeft het videotolken een flinke vlucht genomen en is het een belangrijke dienstverlening geworden. In korte tijd hebben we achter de schermen hard gewerkt om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Dat is nu gelukt! Natuurlijk is er nog een overgangsfase, maar we informeren je er nu alvast graag over.

Tot nu toe ontving je de link voor een videodienst via mail. De videodienst startte in een platform buiten ons systeem om. Dat verandert nu. De link voor de videodienst wordt in Tasnet beschikbaar. Je hoeft dus niet meer te zoeken in je mailbox. De tijdregistratie verloopt nu ook via Tasnet. Het werkt overzichtelijker en sneller. Blijf de geplande videodienst wel vooraf controleren op een videolink. Staat de link niet in Tasnet, dan is deze per mail naar je gestuurd.

We hebben een filmpje gemaakt om je te laten zien wat de nieuwe werkwijze voor videotolken is. Klik hier voor dit filmpje. Naast het filmpje is er ook een handleiding beschikbaar die je informatie geeft over de verschillende videoplatformen. Klik hier voor deze handleiding. Je kunt dit filmpje en de handleidingen ook terugvinden op Tasnet onder Bestanden -> Global Talk Digitaal.

Wij zijn enthousiast. We hopen jij ook!