Global Talk Impact

Het sociaal betrokken goede doel van Global Talk

Wij vinden dat ieder mens, waar ter wereld iemand ook vandaan komt, de kans moet krijgen om iets te begrijpen en begrepen te worden. Daar maken we ons elke dag hard voor. Met Impact zetten we onze jarenlange expertise in daar waar de middelen en kennis ontbreken. Hierdoor kunnen we grote groepen mensen bereiken die anders niet begrepen zouden worden. Van het vertalen van de corona persconferentie tot allerlei projecten die taal- of cultuurbarrières oplossen.

Waarom

Elk initiatief dat onder Global Talk Impact valt draagt bij aan onze missie én is gelinkt aan elkaar begrijpen, in de breedste zin van het woord. Het is de missie van Global Talk Impact om mensen met een andere taal en cultuur bij te staan door initiatieven te ondersteunen en op te zetten. Zo leeft Global Talk impact bij de stelling dat ieder mens in de wereld de kans moet krijgen om te begrijpen en begrepen te worden.

Wat

Onze hulp heeft verschillende vormen. Van een financiële bijdrage, kennis en netwerk delen tot aan het inzetten van arbeidsuren van onze enthousiaste collega’s. De initiatieven moeten voldoen aan enkele criteria:

  • Het initiatief draagt bij aan de missie van Global Talk: Iedereen moet de kans krijgen om te begrijpen en begrepen te worden. Het doel van het initiatief is het beter begrijpen van elkaars taal en/of cultuur.
  • Het initiatief heeft geen winstoogmerk en de uitvoering van het initiatief zal niet direct leiden tot een financiële opbrengst.
  • Global Talk houdt zich niet bezig met politieke en religieuze initiatieven en neemt op deze punten ook geen stelling in. Verzoeken die te maken hebben met deze punten zullen niet behandeld worden.

Samenwerken met Global Talk Impact? Vertel ons je idee

  • Beschrijf het idee, wat het doel is en wat Global Talk kan bijdragen.