Voor tolken

Persoonlijk

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en u kunt met vragen altijd bij ons terecht.

Wij helpen mensen van over de hele wereld te begrijpen en begrepen te worden. Dat doen we op momenten dat het er voor hen echt toe doet en u doet er ook toe voor ons. Want we doen het samen.

Persoonlijk contact

Daarom vinden wij persoonlijk contact zo belangrijk en kunt u met vragen altijd bij ons terecht. Zo geven we u graag informatie over opleidingen en trainingen. Heeft u documenten, certificaten, getuigschriften of aanbevelingen? Stuur ze op! Zo houden we samen met u uw specialisaties up to date.

Veilig kunnen werken in de huidige corona 1,5 samenleving vinden we van het hoogste belang. Voor u, onze klanten en alle andere betrokkenen. Hoe u dat doet en wat onze richtlijnen zijn voor ieders veiligheid leest u hieronder.

Veilig tolken op afstand

Afstand houden van elkaar is één van de 6 gouden regels in de strijd tegen corona. De verwachting is dat deze gouden regels nog gedurende langere tijd zullen aanhouden. Ook als de Veiligheidsraad de coronamaatregelen versoepelt. De inzet van een telefonische- of een videotolk heeft zijn waarde in de afgelopen periode bewezen. Toch blijven er altijd situaties waarbij de fysieke aanwezigheid van een tolk noodzakelijk is.

Richtlijnen en tips

Daarom hebben we de algemene richtlijnen van de Veiligheidsraad en Sciensano specifiek gemaakt voor de inzet van een tolk.

Draag een mondneusmasker Het dragen van een mondneusmasker beschermt u en anderen tegen de verspreiding van het coronavirus. Het is een van de gezonde gewoonten die ons samen beschermt tegen het virus.

Met een mondneusmasker bedekt u uw neus en mond. Als u niest, hoest of praat vliegen er druppels rond. Het mondneusmasker houdt de druppels tegen. Zo is er minder risico dat u iemand ziek maakt. Het dragen van een mondneusmasker doet u dus vooral om anderen te beschermen.

Als u vragen heeft neem dan contact op met resources@globaltalk.nl 

Werken met Global Talk

Waarom Global Talk? 

Aandacht voor jou als persoon.

Exclusieve cursussen, trainingen en webinars met korting via onze Talent Academy

Samenbouwen aan specialisaties

Stipt elke 10e van de maand betalen we foutloos uit

Een makkelijke app voor u opdrachten en planning

Baas over jouw eigen agenda

Bekijk hoe de tolkentelefoon precies werkt!

Hoe werkt de tolkentelefoon?

Wij werken voor