Gemeenten

Global Talk heeft 1600 tolken en cultuurspecialisten met kennis en ervaring binnen gemeenten

Direct een tolk aan de lijn? Bel nu! 078 483 493
Wat kost het?Hoe werkt het?

24/7

Bereikbaar

Tolken bij gemeenten

Gemeenten hebben steeds meer te maken met anderstaligen. Of het nu gaat om nieuwkomers die werken aan hun inburgering, arbeidsmigranten uit bijvoorbeeld Oost-Europa of grote allochtone gemeenschappen binnen de gemeentegrenzen. De inzet van een tolk zorgt voor duidelijkheid en wederzijds begrip zodat gemeenten hun taken op een goede manier kunnen uitvoeren.

“Understanding is everything” is het motto van Global Talk. We denken graag met u mee hoe we kunnen zorgen voor meer begrip. Begrip van de taal in alle denkbare situaties. Hulp bij de brede intake van nieuwkomers of de ondersteuning van diverse afdelingen met een app waardoor ze altijd een tolk op zak hebben.

Gespecialiseerde tolken

Tolken voor gemeenten is een specialisatie binnen Global Talk. Hoe legt men bijvoorbeeld in het Tigrinya uit wat participatie betekent?  In samenwerking met onze gemeentelijke klanten, ondersteunen we tolken om te werken aan deze specialisatie.

Een tolk via Global Talk beschikt over het juiste taalniveau, kennis van de gemeentelijke terminologie én is objectief. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de zelf meegebrachte informele tolk. Want als er gevoelige of persoonlijke onderwerpen besproken moeten worden, lukt het vaak niet om deze informatie op de juiste manier over te brengen.

Waarom Global Talk? 

24 uur per dag, 7 dagen per week

Meer dan 44 jaar ervaring in tolkdiensten

Tolkentelefoon: binnen 1 minuut een tolk aan de lijn

Professionele en gespecialiseerde tolken

Beëdigde tolken en vertalers (Rbtv)

Onze tolken werken volgens gedragscode

Ook inzetbaar bij cultuurvraagstukken

Wij werken voor

Bekijk hoe een tolk aanvragen precies werkt!

Hoe werkt de tolkentelefoon?

Veelgestelde vragen over de Tolkentelefoon