Global Talk Care app

Laat zorgprofessionals en anderstalige patiënten elkaar beter begrijpen

 

De Global Talk Care app

De Global Talk Care app is een meertalige communicatie app specifiek ontwikkeld voor de zorgsector. De app maakt communicatie tussen zorgprofessionals en anderstalige patiënten mogelijk. Met vragen en instructies kan de hulpverlener communiceren met de anderstalige patiënt. De anderstalige patiënt kan vervolgens de instructies uitvoeren of direct, in de app, kiezen uit diverse antwoorden. De Global Talk Care app is beschikbaar in de 12 meest voorkomende talen. Wanneer de vragen in de app niet volstaan kunt u met de tolkenknop in de app, direct, een gespecialiseerde tolk aan de lijn krijgen. Zo gaat geen kostbare tijd verloren en kan de hulpverlener snel de juiste zorgen geven. Bovendien begrijpt de patiënt zo beter welke medische behandeling hij krijgt.

 

Download de leaflet

Voordelen

Beschikbaar in 12 talen

Vertaald en ingesproken door professionele tolken met medische expertise

Met de tolkenknop direct een gespecialiseerde tolk aan de lijn

Ondersteunt uw zorgmedewerkers 24/7

Verkleint het risico op foute diagnoses of behandelingen door taalbarrières

Getest door medische experts van ZNA

Talen

De 12 talen meest voorkomende talen zijn: Berbers, Bulgaars, Farsi, Frans, Modern Standaard Arabisch, Oekraïens, Pools, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks en Nederlands.

Kosten

Graag maken we afspraak om dit samen met u te bespreken. Neem contact via contact@globaltalk.be of bel ons: +32 (0)3 443 13 11

Global Talk Care app valt in de prijzen

De Global Talk care app is door de publieksjury op het zorgevent Health & Care in Gent uitgeroepen tot winnaar van de Inspire Health & Care Award in de categorie innovatie. De Award werd uitgereikt tijdens het driedaagse zorgevent Health & Care in Gent.

Hoe werkt de Global Talk Care app?

Benieuwd hoe de Global Talk Care app werkt? Bekijk dan het filmpje hiernaast.

Meer informatie? Neem contact met ons op